Нешка Робева в политическия проект на Бареков

Нешка Робева в политическия проект на Бареков
„За мен едно управление трябва да е експертно, освен прозрачно“, каза Бареков. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Николай Бареков обяви на пресконференция, че ще участва в нов политически проект. Журналистът заяви, че първата цел е силно участие на предстоящите европейски избори, предаде Стандарт Нюз.

„Политически проект, в който аз ще участвам, ще има. Няма да бъде лидерски проект, няма да наподобява всички сегашни проекти. Ще тръгне от българските региони и граждани, ще тръгне отдолу. Българските политици не слушат никого около себе си - няма значение дали става дума за Станишев, Местан и Борисов. Аз имам важно качество – мога да слушам хората. Следващите три месеца ще работя за това да слушаме гражданите“, коментира Бареков.

Междувременно някои медии писаха, че Нешка Робева отива в партията на Бареков. До този момент тя не е отрекла. „Това означава, че Бареков ще се цели в център-лявото“, твърдят политолози.

„Трябва да съумеем да изградим държава, която да работи в полза на гражданите. Това е най-важната реформа, която трябва да направим. Говорим за управление, което трябва да включва в себе си експертност, прозрачност, управление само в полза на хората, с грижа за тях, а не с грижа за банковите сметки. В последните 20 години един политик не си тръгна беден от управлението. В парламента много работа трябва да бъде свършена. Говорим за управление, което да има волята да промени ситуацията в държавата“, продължи той.

„Във властта ще влезем, когато създадем движение, спечелим избори. Няма да правим патерици. Ние ще бъдем за изваждането от властта на ДПС, ГЕРБ и БСП. Те натрупаха достатъчно провали. Следващото управление не трябва да бъде патерица, както се заражда в момента. Ние говорим с много хора. Нямам нужда от спуснати бизснесмени, които да стават дясна или лява ръка. За мен едно управление трябва да е експертно, освен прозрачно“, каза още Бареков.

#Николай Бареков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници