Две нови портативни зарядни от Nokia

Две нови портативни зарядни от Nokia
A A+ A++ A

Цветните аксесоари на Nokia продължават да се увеличават и сред тях вече има две нови зарядни. Те са компактни и са предназначени за различни сценарии на употреба. DT-601 е безжично зареждане, което е изключително малко и леко и на пръв поглед има формата на близалка. Прави същото като своя предшественик DT-900, но е по-удобно за пренасяне насам-натам, а освен това е и по-евтино. Има диаметър 65 мм при дебелина 9 мм и е снабдено с 1,5 м USB кабел за включване в USB зарядно.

Снабдено е с малка лента за контролиране дължината на кабела и е изработено от поликарбонатна пластмаса с меко на допир покритие. Устройството поддържа стандарта за безжично зареждане Qi и ще работи с всички съвместими продукти от Nokia или други производители. Продажбите започват този месец първо в Азия, а по-късно го очакваме и в Европа на цена около 29 евро.

На свой ред Nokia DC-19 е предназначено за употреба в движение в случаите, в които имате нужда от допълнителна енергия. Снабдено е с батерия с капацитет 3200 mAh и може лесно да се побере в чанта или джоб с дължината си от 99,5 мм и диаметър от 25,4 мм. Зарядното може да запази енергията в продължение на 6 месеца и разполага с LED индикатор за проверка на оставащата. Съвместимо е с всички устройства, които могат да се зареждат през microUSB (или друг порт, ако имате съответния кабел), и ще се продава от този месец също за около 29 евро.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници