Индийски ергени „тренират“ с електронна съпруга

Индийски ергени „тренират“ с електронна съпруга
Според разработчиците на услугата виртуалната съпруга може да помогне на необвързаните да разберат какво търсят в една жена и така да намерят правилното момиче, което ще стане тяхна истинска половинка в живота. Снимка: ЕПА
A A+ A++ A

Самотните индийци могат да създадат почти истинско семейство с помощта на виртуална съпруга.

Специално с тази цел е създаден сайтът Biwihotohaisi.com, където всеки може да си вземе електронна съпруга в зависимост от предпочитанията си, предаде БГНЕС.

Изборът е между четири жени – общителната и весела Мили, на 21 години, 26-годишната Шалини, наричана още амбициозната. Третата невеста обича да командва и е на 25, а за мъжете с традиционни възгледи за семейството и мястото на жените в него най-подходяща е 25-годишната Рита.

След като изберат виртуална жена, мъжете могат да пристъпят към следващи настройки. По собствена преценка булката може да му се обажда по няколко пъти на ден.

Абонаментът за съобщения се предлага на два езика – английски и хинди. Жената е програмирана да събужда „съпруга си“, да му приготвя закуска и да пазарува.

Според разработчиците на услугата виртуалната съпруга може да помогне на необвързаните да разберат какво търсят в една жена и така да намерят правилното момиче, което ще стане тяхна истинска половинка в живота.

#Индия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници