Големият Маргин не е бил наркобос, съобщи Прокуратурата

Големият Маргин не е бил наркобос, съобщи Прокуратурата
В обвинителния акт внесен наскоро в специализирания съд, за ръководител е посочен - Стефан Бонев - Сако.Снимка: dariknews.bg
A A+ A++ A

Прокуратурата не е открила достатъчно доказателства, за да внесе в съда обвинения за организирана престъпна група за наркотици срещу братята Красимир и Николай Маринови, известни като Маргините, съобщиха за "Дневник" от държавното обвинение.

В обвинителния акт внесен наскоро в специализирания съд, за ръководител е посочен - Стефан Бонев - Сако.

Обвинението, повдигнато през януари 2012 г. беше, че за периода август 2009 г. – май 2010 г.  в курортен комплекс "Слънчев бряг" Големия Маргин е образувал и съвместно със Стефан Бонев (Сако) "ръководел организирана въоръжена престъпна група, създадена с користна цел да разпространява в страната наркотични вещества". Тогава от прокуратурата твърдяха, че към групата има още 14 души. В обвинителния акт са включени 12.

Тогава бившият градски прокурор на София Николай Кокинов дори обяви, че Бонев е бил изпълнителят, а Красимир - ръководителят на строго йерархична наркоорганизация, която се налагала на пазара чрез силови методи.

Година и половина по-късно от държавното обвинение смятат, че няма достатъчно доказателства срещу Маринови. Малкият брат - Николай Маринов е в неизвестност от януари 2010 г., но издирването му е прекратено.


#Красимир #Маргините #прокуратурата #Сако #Големия Маргин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници