От "Армията" няма да подават жалба срещу Станислав Тодоров

От "Армията" няма да подават жалба срещу Станислав Тодоров
A A+ A++ A

ЦСКА взе решение да не подава жалба срещу главния арбитър Станислав Тодоров и неговите помощници на мача с Черно море. Причината е, че съдийската комисия към БФС се самосезира за случая.

Ето и декларацията на ЦСКА:

Дами и Господа,

ръководството на ЦСКА София взе решение да не подава жалба срещу главния арбитър Станислав Тодоров и неговата бригада, на мача с Черно море във Варна. Мотивът ни е свързан с факта, че съдийската комисия към БФС се самозезира, часове след края на въпросната среща. Като основен фактор в първенството, нашият Клуб разчита на безпристрасността на комисиите, когато има случаи на ущърб от съдийско естество на един от двата състава, по време на даден двубой. Считаме, а и цялата ни спортна общественост видя, че на стадион „Тича" вчера, ЦСКА бе грубо ощетен от определени отсъждания, които според нас и мнозина родни футболни специалисти, са изцяло във вреда на нашия отбор.

Ето защо настояваме и вярваме, че съответните наказания за главния и страничния рефер, са задължителни и неминуеми. За да подкрепим категоричното си становище, прилагаме запис на една част от решенията на Станислав Тодоров и Николай Христов, които доказват това.

#ЦСКА #Станислав Тодоров #Черно море #БФС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници