Бойко Борисов и Пашата поръчали убийството ми, съобщи Бареков

Бойко Борисов и Пашата поръчали убийството ми, съобщи Бареков
Лидерът на Движението "България без цензура" е бил предупреден от свои близки за подготвения заговор срещу неговия живот. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Бойко Борисов и Румен Николов-Пашата са поръчали покушение срещу бившия шеф на ТВ7, който в началото на септември влезе в политиката, Николай Бареков, съобщи самият той.

Лидерът на Движението "България без цензура" е бил предупреден от свои близки за подготвения заговор срещу неговия живот.

"Поръчан съм от Бойко Борисов и Румен Николов-Пашата по стария тертип, по който те отстраняваха хората, докато Борисов беше главен секретар на МВР", заяви Бареков.

Той е посъветван от познати да разгласи публично случая, защото "на този етап няма друг вариант да остана жив". "Мои познати ми предложиха да взема мерки, но аз не искам да живея в режим, в който не мога да излизам по улиците. Всеки ден се срещам с хиляди българи и няма как да седя заключен в една стая", заяви политикът.

Бареков бил посъветан да си вземе бронирани автомобили и да си остане вкъщи поне за няколко седмици.

"Но аз не мога да го направя. Нямам финансовата възможност да поддържам огромна охрана и бронирани джипове, а и смисълът на живота ми и моята сила е в прекия контакт с хилядите български граждани", жалва се журналистът.

Бареков обяви, че вече е завършил разследването за офшорния бизнес на Борисов.

„Готов съм да оглася нещата, но не искам това да става преди четвъртък. Но не това е била причината, а защото аз чисто политически няма да бъда отстранен от него. Затова са прибегнали до това действие", коментира той.

#Бойко Борисов #Румен Николов-Пашата #Николай Бареков #Бареков #Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници