Мирослав Николов - новият директор на ДФ "Земеделие" - Разплащателна агенция

Мирослав Николов - новият директор на ДФ "Земеделие" - Разплащателна агенция
Снимка: centerofsilk.wordpress.com
A A+ A++ A

Управителният съвет на Държавен фонд „Земеделие“ – Разплащателна агенция е назначил, на извънредно заседание, Мирослав Николов за изпълнителен директор и Младен Тимчев, Николай Дачев, Атидже Алиева-Вели и Виолета Александрова за зам.- изпълнителни директори.

Николов е роден на 23 май 1974 г., дипломира се във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий” със специалност „Право”.

Започва професионалната си кариера като юрисконсулт в Държавен фонд „Земеделие”, работил е по програма САПАРД и Програмата за развитие на селските райони за периода 2007-2013 г., а през 2009 г. е назначен за главен юрисконсулт. Участва в редица междуведомствени работни групи в сектора на земеделието, както и в процедурите по надграждане и одобрение на Интегрираната система за администриране и контрол, определяна като една от най-модерната и комплексна ИТ-система, използвана в българската администрация.

През 2010 г. е назначен за началник сектор „Обществени поръчки” в правния отдел на ДФ „Земеделие”, а от лятото на 2011 г. става Главен секретар на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури – Управляващ орган на Оперативна програма за развитие на сектор „Рибарство” 2007 г. -2013 г. към Министерството на земеделието и храните.

#Държавен фонд "Земеделие" #Мирослав Николов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Земеделие
Последно от Земеделие

Всички новини от Земеделие »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници