Мария напусна Музикална академия

Мария напусна Музикална академия
A A+ A++ A

Красивата Мария Драгнева напусна Музикална академия, след пряк двубой с Етиен Леви във вторник.

Като първа песен тя изпълни „One moment in time" на Whitney Huston, въпреки препоръките на журито да не пее песни на гласовитата певица. Във визитката преди изпълнението й беше излъчено как музикалния педагог Алис Боварян също я съветва да не пее тази песен, но Мария я убеждаваше, че много добре си пее Уитни и ще я изпее напук на журито. Втората песен на Мария беше "If I ain't got you" на Alicia Keys, която красавицата изпя безупречно. В крайна сметка 31.47% от зрителският вот отиде при Мери и тя напусна шоуто.

Дичо беше спасен от журито още след първото си изпълнение на Robbie Williams "Angels", за което на сцената му помагаше Поли Генова.

Етиен беше спасен за трети път от зрителите на Музикална академия, което го направи рекордьор в областта. Преди първото изпълнение на музикалния педагог, продуцентите излъчиха видео, в което съотборниците му Кичка и Стенли показват явна нетърпимост към него и непрестанните му репетиции в Академията. Стенли дори го обвини, че навремето е влезнал с връзки в Консерваторията и е изял хляба на хора, които наистина можели да пеят.

#Музикална академия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници