Над четири часа продължава заседанието на КСНС

Над четири часа продължава заседанието на КСНС
A A+ A++ A

Четири часа продължава заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) при президента Росен Плевнелиев.

Темата на заседанието е „Актуални рискове и заплахи за националната сигурност на Република България – състояние на средата за сигурност: организационни, функционални и ресурсни способности на държавата за противодействие на актуалните рискове и заплахи. Предприети мерки в съответствие с настъпилите промени в средата за сигурност и тяхното финансово осигуряване", съобщи "Фокус".

Доклади по темата са изнесени от вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев и от председателя на Държавната агенция „Национална сигурност" (ДАНС) Владимир Писанчев.

На заседанието присъстват министър-председателят Пламен Орешарски, председателят на Народното събрание Михаил Миков, заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, председателят на БСП Сергей Станишев, председателят на ДПС Лютви Местан, председателят на „Атака" Волен Сидеров, главният прокурор Сотир Цацаров, вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев, министърът на отбраната Ангел Найденов, министърът на финансите Петър Чобанов.

#КСНС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници