Спенс нарече Криско "мъжка проститутка"

Спенс нарече Криско "мъжка проститутка"
Спенс не може да понася текстовете на Криско. Снимка: signal.bg
A A+ A++ A

Рапърът Спенс, който е сред пионерите в жанра у нас, отново се закачи с новоизлюпения Криско, с когото враждуват от лятото и си подмятат реплики. Основният яд на Спенс към Криско е, че текстовете му не струват и не би искал децата му да слушат подобна музика.

В новото си парче "Кисело диско" Спенс хапе: "Криско бийт е лейбълът на мъжка проститутка, за съжаление сина ми те познава, не искам да ти подражава, и като тебе дроб да става. Идолът на малките е плява...искам да попитам музикалните редактори, имат ли се за възпитателни фактори или културата - ниско, кичът - близко".

Парчето, в което Спенс се изявява в компанията на Цвети Радойчева, няма клип. Той изрично е обявил конкурс за най-оригинално видео към песента.

Това не е първият път, в който Спенс напада младия рапър. През лятото той изригна: "Като един родител на 11-годишен син и 3-годишна дъщеря започвам да се дразня, как едни дришльовци пеят само за някакви шмаркотици, хапчета, амфети и т.н. Това нещо се отразява на подрастващите поколения. Решил съм да заявя своята гражданска позиция по въпроса, за съжаление тя ще бъде много лоша за такива като него."

#Спенс #Криско

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници