Франсоа Оланд има любовница, твърди френски таблоид

Франсоа Оланд има любовница, твърди френски таблоид
Оланд не отрича твърденията, че има любовница. Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Френският президент Франсоа Оланд има любовница, съобщи сензационно френското издание на таблоида „Клоузър“. Държавният глава реагира гневно, като заяви, че това е атака срещу правото му на личен живот и ще съди списанието.

В днешния си брой списанието публикува седем страници материал и снимки за връзката на президента Франсоа Оланд с 41-годишната актриса Жули Гайе. Таблоидът пише, че 59-годишният държавен глава често прекарвал нощите си с актрисата в апартамент близо до Елисейския дворец.

Изданието твърди, че от публикуваните снимки се вижда как двамата пристигат отделно в жилищната сграда. Оланд идвал на мотоциклет, управляван от шофьор и винаги носел каска на главата си. Сутрин един от охранителите на президента носел кроасани в апартамента, пише още списанието.

В изявление държавният глава заяви, че има право на личен живот, както и всеки друг гражданин на Франция. Оланд обяви, че обмисля възможността да съди таблоида.

Западни кореспонденти обаче отбелязват, че в изявлението си президентът не отрича твърденията за аферата. Франсоа Оланд живее с партньорката си - журналистка от ляв вестник, в Елисейския дворец. Заради нея той напусна съпругата си и майка на четирите му деца - известната социалистка и кандидат за президент на Франция през 2007 година Сеголен Роял.

#Франсоа Оланд #президент #Елисейски дворец #Жули Гайе

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници