Бареков назначава Христо Стоичков за спортен министър

Бареков назначава Христо Стоичков за спортен министър
„Задачата пред Стоичков ще е да възстанови масовия ученически спорт и да върне славата на България във високото спортно майсторство“, заяви Бареков. Снимка: petel.bg
A A+ A++ A

Христо Стоичков ще стане министър на спорта в проектоправителството на „България без цензура“. Готови сме да сформираме кабинет при едни предсрочни избори, обяви лидерът на новата партия Николай Бареков в интервю за „Марица“.

„Задачата пред Стоичков ще е да възстанови масовия ученически спорт и да върне славата на България във високото спортно майсторство“, заяви Бареков.

Николай Бареков обещава, ако получи власт, да направи много за спорта в Пловдив.

„Комплекс „Пловдив“ е уникален, но е малко демоде, ще се наложи към него да се изгради комерсиален сектор, който да поеме издръжката 7 дни в седмицата. Сърцето ми плаче за Спортното, аз съм негов възпитаник“, заяви бившият шеф на ТВ7.

Той каза също, че „България без цензура“ предвижда ключови места за пловдивчани. За финансов министър е спряган Хаик Гарабедян, който оглави структурата на партията в район „Централен“, а за социалното – бившият шеф на НОИ проф. Йордан Христосков.

#Христо Стоичков #Николай Бареков #Бареков #Пловдив

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници