Генерал Атанасов видя кризисен PR в прокуратурата

Генерал Атанасов видя кризисен PR в прокуратурата
Кризисен ПР на прокуратурата с цел отклоняване на общественото внимание. Така генерал Атанас Атанасов от Реформаторския блок определи акцията на службите срещу служителка на ДАТО. Снимка: www.novini.bg
A A+ A++ A

Кризисен ПР на прокуратурата с цел отклоняване на общественото внимание. Така генерал Атанас Атанасов от Реформаторския блок определи акцията на службите срещу служителка на ДАТО в деловодството, която срещу заплащане предоставяла информация на разследвани лица дали спрямо тях се прилагат СРС-та, предаде btvnews.bg.

Според Атанасов целта на „поредната доза театър“ от страна на институциите е да изместят от фокуса на общественото внимание „грандиозния скандал“ с информацията, разкрита от Цветан Цветанов, за прикривана измама с източване на ДДС от страна на лелята на заместник главния прокурор Борислав Сарафов.

„Реформаторският блок поискахме незабавна проверка, както и образуване на досъдебно производство и разпитване на Цветанов като свидетел“, обясни Атанасов.

„Такава информация се изпуска контролирано с цел създаване на определени нагласи в обществото, за съжаление, така се прави политика у нас“, смята още Атанасов.

#Атанас Атанасов #Атанасов #театър #прокуратура #ДАТО #Цветанов #Цветан Цветанов #политика

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници