"Левски" и "Славия" завършиха наравно 2:2

"Левски" и "Славия" завършиха наравно 2:2
В 69-ата минута “Левски” изравни, след центриране на Брю от фаул, когато Макриев посрещна топката с глава на близката греда и отбеляза изравнителния гол. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Отборите на „Левски“ и „Славия“ завършиха наравно 2:2 в мач от 24-ия кръг на „А“ група, играл се на стадион „Георги Аспарухов“.

“Белите” откриха резултата в края на първото полувреме, когато Да Силва подаде към Радослав Василев, който с едно докосване изведе Курдов сам срещу вратаря и нападателя прати топката покрай Пламен Илиев в мрежата.

В 69-ата минута “Левски” изравни, след центриране на Брю от фаул, когато Макриев посрещна топката с глава на близката греда и отбеляза изравнителния гол.

В 74-ата минута “Славия” отново поведе.

Янков изпълни фаул отляво, а Ристевски с глава прати топката в левия ъгъл на Пламен Илиев и даде нова преднина на своя тим.

В 80-ата минута Пламен Крумов изпълни страхотно пряк свободен удар и прати топката в десния ъгъл на вратата на Георги Петков за крайното 2:2.

В края на мача Фернандо да Силва получи втори жълт картон и съдията го изгони от терена, макар играчът да имаше претенции към решението.

Секунди по-късно и Димитър Пиргов бе изгонен за втори жълт картон и "белите" доиграха мача с девет души, но в крайна сметка до нов гол не се стигна, предава БГНЕС.

#"Левски" #"Славия"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници