Появиха се реални снимки на Samsung Galaxy S5 преди премиерата

Появиха се реални снимки на Samsung Galaxy S5 преди премиерата
A A+ A++ A

Броени часове преди представянето на Samsung Galaxy S5 тази вечер, в интернет се появи серия от подробни снимки, показващи устройството от почти всеки възможен ъгъл. Те са заснети от някой на мобилния конгрес и разкриват част от софтуерните и хардуерните характеристики, които следващият флагман на Samsung ще предложи. Потвърждава се информацията, че устройството ще разполага със скенер за пръстови отпечатъци, който е вграден в централния бутон и ще се използва и за оторизиране на онлайн разплащания.

Потвърждение получават и слуховете, че смартфонът ще има прахо- и водоустойчив корпус и че основната камера ще е с резолюция 16МР. Прави впечатление леката промяна в хардуерния дизайн и използването на текстуриран заден панел вместо лъскавия на Galaxy S4. На свой ред сравнителна снимка с Galaxy S4 и Note 3 показва, че устройството е увеличило значително размерите си и особено екрана. Забелязва се и известна промяна в интерфейса TouchWiz, чиито икони са се лишили от част сенките, придаващи им триизмерен ефект, а освен това има и промяна в начина на изобразяване на папките.

http://www.phonearena.com/news/The-Samsung-Galaxy-S5-leaks-in-its-full-high-resolution-glory-waterproof-fingerprint-sensor-16MP-camera_id53033

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници