Нешка Робева с инициатива да помним корените си

Нешка Робева с инициатива да помним корените си
Посланиците на кампанията, известни българи, ще облекат автентични народни носии и ще покажат, че нашият дух и традициите ни не са забравени. Снимка: www.moko.bg
A A+ A++ A

Нешка Робева даде началото на най-новата българска инициатива – „Преоткрий традициите“, която да накара българите да помнят корените си и да се гордеят с бита и традициите на народа си.

Посланиците на кампанията, известни българи, ще облекат автентични народни носии и ще покажат, че нашият дух и традициите ни не са забравени.

„Преоткрий традициите“ е част от мащабния проект „Мистерията Еньовден“. Финалът на инициативата – 10 април, е последният ден на представлението, когато всички лица на кaмпанията ще наблюдават спектакъла на живо и ще се докоснат до неговата магия. През този един месец всеки български гражданин може да се включи и да покаже своята подкрепа, като сложи в ежедневието си малък автентичен аксесоар или народна носия.

Всеки, който би желал да се включи в кампанията „Преоткрий традициите“, може да го направи, като качи снимка или видео във фейсбук страницата на „Мистерията Еньовден“ - https://www.facebook.com/MisteriataEniovden. На 4 април ще бъдат обявени имената на 3-ма участници, включили се в кампанията, които чрез жребий ще спечелят двойни покани за спектакъла на 10 април.

#Нешка Робева #„Мистерията Еньовден“

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници