„Сблъсък“ пада от екран, „Жените говорят“ превзема уикенда

„Сблъсък“ пада от екран, „Жените говорят“ превзема уикенда
„Жените говорят“ вече ще е с час по-дълго. Снимка: ТВ7
A A+ A++ A

От 15 март от ефира се оттегля предаването „Сблъсък“. След като в края на миналата година мястото на познатите водещи Иван и Андрей беше заето от победителя от първия сезон на „Къртицата“ Любомир Жечев и оперния певец Юлиан Константинов, сега „Сблъсък“ предава щафетата на „Жените говорят“.

„Тази година „Междинна Станция“ чества 15-годишен юбилей. Започнахме със „Сблъсък“. За 15 години натрупахме достатъчно личен и професионален опит и житейска мъдрост, за да отстъпим място на дамите както сред зрителската аудитория, така и на екрана“, единодушни са Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Още от събота шоуто „Жените говорят“ ще започва с един час по-рано, в 11:00 часа. Към екипа на водещите на предаването Жени Калканджиева, Мая Савова и Ива Екимова се присъединява и очарователната Яна Грудева.

Не само в неделните издания, но вече и в събота в „Жените говорят“ разследващият журналист Светослава Рудолф ще продължава да разкрива най-строго пазените тайни от близкото минало и да разказва загадъчни истории в рубриката си „Мистерии и факти 0147.

Нова ще бъде рубриката „Малките жени говорят", която ще разказва за живота на подрастващите между училищния двор и класната стая и ще ни показват невръстни гост-водещи.

#сблъсък #Андрей Аранудов #Иван Христов #Жени Калканджиева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници