Зрителите избраха Кети за саботьор в "Къртицата 2"

Зрителите избраха Кети за саботьор в "Къртицата 2"
Кети за пореден път е номинирана, този път от зрителите. Снимка: ТВ7
A A+ A++ A

В петък вечер 49-годишната Екатерина бе посочена от зрителите за саботьор в риалити шоуто "Къртицата 2". Въпреки това в снощните изпитания на характери Кети устоя на Изкушението и игра в полза на съотборниците си. В петък вечер тя ще се бори за пореден път за оставане в Базата и заедно с номинирания от участниците ще се изправи на елиминационен тест.

В четвъртък страховитото Предверие, в което супергероите трябваше да носят змии с уста, се оказа не особено трудно за манекенката Виктория Джумпарова, която за пръв път демонстрира бойната си подготовка в игрите.

Предизвикателството „Бързи и яростни” изопна нервите на Емил Русев, като го остави приклещен между съпругата му Христина и бившата му любима Виктория. Към странният любовен триъгълник се присъедини и Илиян Киряков, които доказа, че може да се справи блестящо с всички провокации.

Голямата Битка довечера призовава на Арената всички супергерои, които ще преодоляват трудни препятствия в „Царството на анакондите”. Физическите изпитания ще бъдат съпътствани с психологически предизвикателства, породени от несподелени чувства, които витаят в Базата на "Къртицата 2" и не дават покой на някои от участниците.

#Къртицата 2 #Екатерина #Виктория Джумпарова #Илиян Киряков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници