Екатерина напусна „Къртицата“

Екатерина напусна „Къртицата“
Снимка: ТВ7
A A+ A++ A

След третата поредна битка Екатерина напусна „Къртицата“. В теста за елиминации тя се изправи срещу най-подозираният от участниците за Къртица – Емил Русев. Бизнесменът-еколог се оказа по-добър в отговорите и спечели оставането си в играта, чийто регламент го прати временно в Изолатора. Кети напусна Базата с огорчение, лоша контузия от последната Битка и признанието, че не тя е Къртицата.

В събота вечерта силата на най-силните в двата отбора – Емил Каменов и Борислав бе поставена на изпитание. С 42 кг. дървени змии на плещите си, двамата трябваше да преминат през тежки препятствия в битка за време в „Царството на анакондите”. Емо Каменов за пореден път провали мисия на отбора си и разочарова с липсата на издръжливост. В същият отбор беше и Кети, която финишира с лоша контузия на крака.

Борислав се превърна в герой на вечерта и Битката, но понесе най-лошите емоционални удари с признанията на Индира и Бориса. Очната ставка, на която бяха подложени тримата от водещия Иван Христов, разкри несподелените надежди на танцьорката Индира за връзката й с Боби и напразните обещания, дадени от него още преди влизането им в Къртицата 2. Стана ясно, че запознанството им по време на кастингите бързо е преминало в 2-седмично съжителство, запознанство с роднините и планове за бъдещето. Борислав призна, че е прибързал с обещанията към Индира, и че появата на Бориса го е накарала да премисли досегашното си поведение.

#Къртицата #Екатерина

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници