Станишев: Наследството на ЕНП са 10 млн. безработни

Станишев: Наследството на ЕНП са 10 млн. безработни
Всички кандидати от ПЕС из цяла Европа ще докажат, че макар членовете на ЕНП да се опитват да покажат смекчени позиции преди изборите, пораженията от техните политики на икономии са неоспорими, заяви Станишев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Наследството на Европейската народна партия са 10 млн. повече безработни, а дори не го споменават като проблем. Няма нито една дума за права, социални ангажименти, здравеопазване и пенсии. Нещо повече – те твърдят, че с водената от тях политика са създали здрава икономика, икономически ръст и предпоставка за нови работни места, заяви лидерът на БСП и Партията на европейските социалисти Сергей Станишев.

Изявлението беше направено в Брюксел на заседание на Президиума на ПЕС, на което бе обсъдена и съгласувана кампанията за европейските избори, съобщиха от пресцентъра на БСП.

„Всички кандидати от ПЕС из цяла Европа ще докажат, че макар членовете на ЕНП да се опитват да покажат смекчени позиции преди изборите, пораженията от техните политики на икономии са неоспорими“, коментира Станишев.

#Европейската народна партия #ПЕС #БСП #Сергей Станишев #Станишев #Брюксел #Партията на европейските социалисти

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Брюксел
Последно от Брюксел

Всички новини от Брюксел »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници