И председателят на имуществената комисия аут

И председателят на имуществената комисия аут
При назначаването на Коларов премиерът заяви, че честността и почтеността му, както и неговият професионализъм са водещите аргументи за избора му. Снимка: „Политика“
A A+ A++ A

Председателят на Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност, Тодор Коларов депозира днес оставката си в кабинета на министър-председателя Бойко Борисов, съобщиха от правителствения пресцентър.

Като мотиви Коларов посочва липсата на реформаторско мнозинство в Комисията и на политическа подкрепа от Народното събрание и от президента.

„Още утре ще подпиша оставката на Коларов. Не мога да приема човек, назначен от мен за председател на комисия и получил политическото ми доверие, да предизвиква постоянни скандали вътре в комисията и да оправдава невъзможността си да организира работата й с институциите, в това число с парламента и с президентството“, заяви премиерът Борисов.

Оставката ще бъде подписана утре след изтичане на двудневния отпуск на министър-председателя.

#Комисията за установяване на имущество #придобито от престъпна дейност #Тодор Коларов #оставка #министър-председател #Бойко Борисов #Народното събрание #президент #Парламент

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници