Помислиха Ричард Гиър за клошар, дават му пица

Помислиха Ричард Гиър за клошар, дават му пица
Ричард Гиър снима филм, където играе бездомник. Снимка: www.askmen.com
A A+ A++ A

Французойка помисли Ричърд Гиър за клошар и му даде пицата си, съобщава „Ню Йорк пост“. Карин Гомбо излязла на разходка из Ню Йорк с мъжа си и 15-годишния си син.

Недалеч от Централната гара тя се натъкнала на бездомник, който ровел в контейнер за смет. Жалостивата чужденка се разчувствала и му предложила пица, останала след посещение на семейството в италиански ресторант.

Жената дори не подозирала с кого е разговаряла на улицата, но след два дни служител на хотела, в който отседнало семейството, й показал снимка във в. „Ню Йорк пост“. И от нея тя научила, че бездомникът бил всъщност холивудската звезда Ричард Гиър.

„Това беше направо вълшебно. Тази история е истинска лудост. Просто е невероятно, че подобно нещо се е случило“, признала французойката пред изданието. Тя добавя, че смята Гиър за привлекателен мъж, въпреки 64-те му години.

Оказва се, че по време на разходката си французойката и семейството й попаднали на снимките на филма „От незапомнени времена“, в който Ричард Гиър играе една от главните роли.

#Ричард Гиър #Ню Йорк

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници