Бареков: Ще работим с БСП и ГЕРБ, но без Станишев и Борисов

Бареков: Ще работим с БСП и ГЕРБ, но без Станишев и Борисов
Според бившия телевизионен водещ, Сергей Станишев трябва незабавно да напусне политиката, а не да мисли за поста еврокомисар. Снимка: hashtag-bg.com
A A+ A++ A

Лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков заяви, че партията му би си сътрудничила с ГЕРБ и БСП, но без техните сегашни ръководства.

„България без цензура“ би работила с всички политически партии, стига да подкрепят „Чисти ръце“ и по демократичен път да се освободят от амортизираните и провалени политици. Искаме диалог с БСП и ГЕРБ, но призоваваме тези партии да ревизират поведението на своите стари лидери Станишев и Борисов“, коментира Бареков.

Според бившия телевизионен водещ Сергей Станишев трябва незабавно да напусне политиката, а не да мисли за поста еврокомисар.

„Това е безсрамна търговия с националните интереси. Борисов и Цветанов трябва да го последват и да минат през „Чисти ръце“. На този етап трябва да има национален консенсус за предсрочни избори и датата на тяхното провеждане“, допълни той.

ББЦ иска свои представители в ЦИК, РИК и СИК, за да гарантира прозрачност.

„Нека Местан и Станишев не експериментират с народа, като удължават живота на кабинета „Орешарски“ до датата на предсрочните избори“, каза още Николай Бареков.

#Николай Бареков #Бареков #България без цензура #ББЦ #БСП #ГЕРБ #ДПС #Сергей Станишев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници