Гръцкият музикант Янни и екипът му остават още няколко дни в България

Гръцкият музикант Янни и екипът му остават още няколко дни в България
Снимка: Key events & communication
A A+ A++ A

Гръцката легенда Янни (Yanni.com) и над 45-членният му екип са наистина впечатлени от София и затова удължават престоя си у нас до следващата дата от турнето им „Свят без граници” – 7 юни в Тел Авив.

Спиращо дъха шоу, виртуозни музиканти и изключителна публика. Така накратко може да се опише вчерашният концертът на музиканта. Над 3000 човека върнаха Янни четири пъти на бис. Той не остана равнодушен и изрази възхищението си от България, гостоприемството на хората и невероятната публика, която го посрещна в зала 1 на НДК.

На сцената се представиха музиканти от пет континента и 11 различни националности – оркестър, който неслучайно си е спечелил прозвището United Nations of Music (Обединени нации на музиката). Публиката се наслади и на изпълнението на едни от най-добрите вокалистки в света – Лорън Желенкович и Лайза Лави.

По време на своята 30-годишна кариера Янни става известен със зрелищните си аудио-визуални спектакли от едни от най-красивите и забележителни кътчета на земното кълбо, сред които Акропола, Ел Моро, Забранения град в Китай и Тадж Махал.

Материалът е подготвен от Даниел Димитров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници