Обявиха Риана за икона на модата

Обявиха  Риана за икона на модата
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Риана бе обявена за икона на модата на церемония в Ню Йорк, по време на връчването на наградите на Съвета на модните дизайнери на Америка (CFDA).

26-годишната певица се яви в прозрачен сребрист тоалет, плътно прилепнал по тялото й. Според журналистите, отразили събитието, барбадоската прелест била най-сексапилна от всички присъстващи. Всъщност тя била с рокля тип „рибарска мрежа“, създадена от личния й дизайнер Адам Зелман.

Наградата на CFDA е призната като „Оскар“ в света на модата. Тази година с нея бяха удостоени Джоузеф Алтуара (дамско облекло), Дао-И Чу и Максуел Осбърн (мъжко облекло), Ашли Олсън и Мари-Кейт Олсън (аксесоари), Шейн Габие и Кристофър Питърс (Награда на Сваровски за женски дрехи), Тим Копънс (Награда на Сваровски за мъжки дрехи) и Ирен Нювърт (Награда на Сваровски за аксесоари).

Легендарната тъмнокожа манекенка от 70-те години Бетън Хардисън получи специална награда „Елеонор Ламбърт“, ветеранката на модата Рут Финли бе удостоена с наградата на Съвета на директорите, а американският дизайнер и режисьор Том Форд получи приза „Джефри Бина“ за принос в развитието на модата.

Освен това белгийският дизайнер Раф Симонс стана носител на наградата „Най-добър чуждестранен дизайнер на годината“, а стилистът Пол Кавако бе удостоен с наградата „Евгения Шепърд“.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници