Борисов: Щетите от настоящото управление са непоправими

Борисов: Щетите от настоящото управление са непоправими
„Нищо не може да се направи вече – това е катастрофата“, каза Бойко Борисов. Снимка: www.novini.bg
A A+ A++ A

„Заради непоправимите щети, които вече са факт с огромните пари, които България ще плаща в следващите години, вече нищо не може да се направи“, каза председателят на ГЕРБ Бойко Борисов. „Нищо не може да се направи вече – това е катастрофата. Безвъзвратно са загубени парите и времето. Две нулеви години на най-бедната държава в европейската общност не работят. Две нулеви години на министрите, които са назначени. Колко пъти казахме на Пламен Орешарски, че приходните агенции, Агенция „Митници“, особено данъчните не работят, не събират приходи, което автоматично ги препраща към сивия сектор. На какъв език още да му го кажем“, посочи Борисов.

По думите му, няма план, който ще изведе България от кризата. „Всеки, който крепи това правителство, е съучастник в катастрофата“, каза още той.

„Науката в политиката показва, че като загубиш избори – подаваш оставка и оставаш на победителя да управлява, като си последен – нямаш право да определяш кой какъв е в държавата“, каза Борисов. По думите му, БСП неведнъж са довеждали България до национална катастрофа.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници