Диджей хепънинг с Данчо Стълбицата подгрява концерта на Iron Maiden

Диджей хепънинг с Данчо Стълбицата подгрява концерта на Iron Maiden
Снимки: СМЕ
A A+ A++ A

Хепънинг с диджеите на клуб Rock’nRolla – Данчо Стълбицата и Васко, ще подгрява концерта на Iron Maiden идния понеделник, 16 юни, съобщиха организаторите от „София мзик ентърпрайсис“ (СМЕ).

Купонът започва в 15:00 ч. пред „Арена Армеец“ в специално оградено пространство, а самата зала ще бъде отворена в 18:00 ч.

Поради очакваното натоварено движение по бул. „Цариградско шосе“, където в момента продължават ремонтни дейности, от СМЕ съветваме феновете да дойдат по-рано с автомобилите си или да използват градския транспорт.

Шведската хеви метъл банда Ghost ще се качи на сцената в 19:40 ч, като изпълненията им ще продължат до 20:30 ч. Очакванията са Брус Дикинсън и компания да се появят около 21:00 ч.

Iron Maiden отбелязват края на супер успешния Maiden England Tour,  започнал преди две години с изяви в САЩ и Канада. Турнето мина през четири континента. Когато обиколката приключи - на 5 юли на фестивала Sonisphere в Небуърт, Великобритания, шоуто ще е гледано от над два милиона фенове по целия свят.

Билетите за концерта у нас са почти изчерпани, обявиха още от СМЕ.

Материалът е подготвен от Даниел Димитров
   

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници