Бареков: Готвим се да спечелим изборите

Бареков: Готвим се да спечелим изборите
"Готвим се да спечелим парламентарните избори“, каза лидерът на партията ББЦ Николай Бареков. Снимка: clubz.bg
A A+ A++ A

„След като паднаха всякакви съмнения за връзки на „България без цензура” с ДПС и КТБ, смятам, че много българи ще гласуват за нас на парламентарните избори, които предстоят. Готвим се да ги спечелим“, каза лидерът на партията Николай Бареков пред Канал 3.

Бареков посочи, че до една година, след като ББЦ спечели предсрочния парламентарен вот, а той самият бъде избран за премиер, хората ще получат отговор кой, как и защо натрупа такива милиарди на гърба на народа. Той даде пример с бизнесмена Иво Прокопиев, който едва на 28 години се оказва милиардер и само за една нощ без необходимите процедури получава концесии за 2,5 млрд. лв.

„Цялата приватизация, всички банки ще бъдат проверени – кой ги е придобил и как. Всичко ще бъде предадено на прокуратурата и много хора ще седнат на подсъдимата скамейка“, закани се новият политик.
Бареков благодари на Делян Пеевски и Цветан Василев, че въпреки тежкия двубой, който водят, са били почтени да кажат истината - че нямат нищо общо с него и партия „България без цензура”.

Бареков съобщи, че Ангел Джамбазки, който е подал молбата си за членство преди две седмици, също ще бъде приет в партията.

#Ангел Джамбазки #Николай Бареков #ББЦ #ДПС #КТБ #Иво Прокопиев #приватизация

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници