От ББЦ не искат да ходят на избори с ВМРО

От ББЦ не искат да ходят на избори с ВМРО
Областните и общинските ръководства на „България без цензура“ поискаха партията да се яви със самостоятелна регистрация на предстоящите предсрочни парламентарни избори на 5 октомври. Снимка: България без цензура
A A+ A++ A

Областните и общинските ръководства на „България без цензура“ поискаха партията да се яви със самостоятелна регистрация на предстоящите предсрочни парламентарни избори на 5 октомври.

Първи с декларация излязоха от областната структура на партията в Стара Загора. В мотивите си те изтъкват крайно слабия резултат на ВМРО в областта - едва 1000 гласа от всички 12 500 за коалицията, липсата на техни работещи структури в областта, пълната дезорганизация и постоянните оплаквания.

„С представителите на ВМРО навсякъде сме имали повече проблеми, отколкото ползи и сътрудничество. Много трудно се работи със закостеняла и старомодна структура, с каквато се оказа, че разполагат колегите от ВМРО“, посочват в мотивите си от ББЦ-Велико Търново.

В декларацията на областното ръководство на партията в Сливен също се посочва, че местната структура не е получила очакваната подкрепа от ВМРО за евровота, но въпреки това е постигнала трети резултат в областта, измествайки ДПС.

Като неефективно отчетоха партньорството си с ВМРО и от областните структури на „България без цензура“ в Габрово, Видин,  Кърджали, Монтана, София, Перник, Ямбол, Силистра.

#„България без цензура“ #ВМРО #ББЦ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници