Кънев е категоричен, че Реформаторският блок няма да се разпадне

Кънев е категоричен, че Реформаторският блок няма да се разпадне
Според Радан Кънев Реформаторският блок няма да се разпадне. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Радан Кънев, който в понеделник подаде оставка като говорител на реформаторите, заяви в ефира на Нова телевизия, че Реформаторският блок категорично няма да се разпадне. В понеделник във Фейсбук лидерът на ДСБ отправи критики към целият български политически елит, който се бори „за доверието на Борисов и за подхвърлен от него къшей власт”.

„Виждам точно това в българската политика и бия камбаната много сериозно, защото смятам, че най-малкият проблем е в Реформаторския блок, където също го има. Проблемът е навсякъде – БСП, патриотичното крило, ДПС. Целият политически елит е решил, че резултатът от изборите е ясен и започват договорките”, коментира Радан Кънев.

Той смята, че хора от Реформаторския блок вече са се срещали с лидера на ГЕРБ. „Ясно е, че в момента г-н Борисов води непрекъснато разговори с различни крила на различни политически сили”, заяви Кънев.

Резултатът, според него, в Реформаторския блок е невъзможността да се оползотвори огромното предимство, което имат пред всички останали политически сили.

„Проведох личен разговор с Борисов, за да спре това нещо. Казах му, че не приемам да разговаря с хората от Блока поотделно”, заяви Радан Кънев.

Според него темата за актуализацията на бюджета не се комуникира с обществото, а на консултации, които се използват за политически натиск.

#Радан Кънев #реформаторски блок #БСП #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници