Вито Саръиванов си тръгна от ТВ7, отива в Нова

Вито Саръиванов си тръгна от ТВ7, отива в Нова
Витомир Саръиванов вероятно отива в Нова. Снимка: ТВ7
A A+ A++ A

Водещият на сутрешен блок Витомир Саръиванов си тръгна от ТВ7 в понеделник. 

“Не си тръгвам от Тв7 заради КТБ или защото нещата в телевизията не са добре. Да си тръгна, не е спонтанно решение. Много отдавна сме го изговорили още с предишното ръководство, когато нищо не се беше случило. Така че никой никога не може да каже за мен, че съм мишка и бягам от Тв7”, каза Саръиванов пред “24 часа”.
Той обаче не иска да обяснява къде се мести. “Има време да кажа, когато всичко е 100% сигурно, тогава ще обявя официално. Не обичам да говоря предварително”, казва тв водещият.

Колежката му Диана Радева остава да води сама сутрешния блок на Тв7 през август. По традиция предаването не излиза никога в отпуск, така ще е и сега. Единствената промяна е, че през август ще е с 30 минути по-късо.

Кой ще го замести наесен, все още не е решено. Много е вероятно да е човек от телевизията, а не да е поканен от друга медия.

Самият Витомир заминава за морето. “От 25 години ходя на къмпинг “Градина”. Жена ми и децата вече са там. Едва ли ще мога да съм с тях целия август, но поне 10-ина дни ще изкарам със сигурност”, казва той.

Както вече се говори в Нова ТВ, Вито ще е главен редактор на “ВИП Брадър”. Заради това няма да има цял месец почивка, тъй като риалити шоуто вероятно ще започне през септември. Нова ТВ е предвидила то да е сред най-рейтинговите продукции тази есен.

#Витомир Саръиванов #ТВ7

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници