ББЦ внесе 7777 подписа в ЦИК, коалира се с „Лидер”

ББЦ внесе 7777 подписа в ЦИК, коалира се с „Лидер”
Председателят на коалиция „България без цензура” каза пред журналисти, че седмицата е неговото щастливо число. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Коалиция „България без цензура” внесе 7777 подписа при регистрацията за предсрочните избори. Преди да влезе в Централната избирателна комисия Бареков обяви, че е подписал коалиционно споразумение с партия „Лидер”.

„Кънчо Филипов е лидер, който се присъедини към нас преди около един час. Очаквайте много гласове за нас за тези избори и много позитивна кампания”, добави Бареков.

С него, освен лидерите на партньорите ЗНС и Гергьовден – Румен Йончев и Драгомир Стефанов, бе и председателят на „Лидер”.

Бареков каза пред журналисти, че седмицата е неговото щастливо число. Той благодари на социолозите, че са му дали голям процент миналата седмица.

По-рано Бареков призова НДСВ „да се влее” в „България без цензура”.

„Подкрепям Соломон Паси в призива му за закриване на НДСВ. За да остане тази партия прозападна, проевропейска и прагматична предлагам на предстоящия конгрес на ПП „България без цензура” на 30 август във Варна НДСВ да обяви вливането си в големия центристки патриотичен блок, воден от ББЦ”.

В неделя от НДСВ съобщиха, че преговорите за създаване на голям центристки блок с ББЦ не са довели до разбирателство и сключване на споразумение и че „няма да участват в безпринципни коалиции, чиято цел е влизане във властта на всяка цена, в това число и в резултат на нечисти задкулисни политически договорки”.

#ЦИК #подписа #внася #ББЦ #избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници