Йорданка Христова влиза в мавзолея

Йорданка Христова влиза в мавзолея
Снимки: Даниел Димитров
A A+ A++ A

Нова ТВ издигна копие на мавзолея на Георги Димитров на мястото на разрушената през август 1999 г. сграда. Поводът - новия 13-и сезон на шоуто "Биг Брадър", чието ВИП издание започва на 15 септември под името "Образцов дом".

Йорданка Христова и Евгени Минчев са сред участниците в предаването. Естрадната певица и светският хроникьор "манифестираха" от трибуната за официални гости. С черен клин, окичен с медали и шал с цветовете на дъгата, Минчев беше доста по-атрактивен от бъдещата си съквартирантка, издокарана в черно-бял тоалет, черна капела и червен шал.

Венета Райкова, която остана без своето "Горещо" предаване, ще бъде част от домсъвета във "ВИП Брадър". Тя, бизнесменът Александър Найденов и продуцентът Магърдич Халваджиян ще следят и анализират събитията в къщата и извън нея. Също за първи път съдбата на съквартирантите ще се решава и от двама от участниците, които ще получат цялата власт, превръщайки се в своеобразно политбюро.

Водещ ще бъде Ники Кънчев.

Междувременно, временният мавзолей се превърна в туристическа атракция за чуждестранните туристи. Те имаха шанса да видят как точно е изглеждала сдението, в което е бил поставен саркофага на бившия соцлидер от 1949 до 1990 г.

 

#Нова ТВ #Нова телевизия #Вип Брадър #шоу #предаване #риалити

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници