България участва в туристическото изложение Top Resa в Париж

България участва в туристическото изложение Top Resa в Париж
България ще участва в Международното туристическо изложение International French Travel Market (IFTM) Top Resa 2014 в Париж. Снимка: www.rciventures.com
A A+ A++ A

Заместник-министърът на икономиката и енергетиката Бранимир Ботев ще участва в програмата на Международното туристическо изложение International French Travel Market (IFTM) Top Resa 2014 в Париж, което се провежда от 23 до 26 септември. Страната ни се включва в него с рекламен щанд за 10-и пореден път.

Top Resa Париж е сред най-големите туристически борси с насоченост към професионалисти от Западна Европа. Изложението предлага най-висока класа туристически продукти. Освен дестинации тук се представят авиокомпании, луксозни хотели, голф клубове, СПА центрове и други.

Рекламният щанд на България е на площ близо 62 кв. м. В него сомелиер ще демонстрира на френски език качествата на българските вина, на щанда ще има и кукер аниматор. Очаква се интересът от страна на туроператорите да бъде насочен към различни видове услуги - морски, културен, приключенски, винен, гурме, city breaks, балнео-, СПА, уелнес туризъм.

На втория ден от изложението ще се проведе презентацията на страната ни на тема „България – древна и автентична“. Основен акцент в нея ще бъде тракийското наследство по нашите земи и предстоящата изложба в Лувъра през април-май 2015 г., посветена на тази тема.

#Бранимир Ботев #България #Париж #културен #гурме #спа #уелнес #Лувъра

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Туризъм
Последно от Туризъм

Всички новини от Туризъм »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници