Дончева за Борисов: Той се страхува от разлюбване

Дончева за Борисов: Той се страхува от разлюбване
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Бойко Борисов прави странни оферти от доста време. Истината е, че той се страхува, ако нещата не тръгнат добре, ако хората го разлюбят – един политик не би трябвало да се страхува от такива неща“, каза лидерът на "Движение 21" Татяна Дончева пред БНР.

Според нея, цялата предизборна кампания на ГЕРБ е минала под изречението "Плаша ви, че ще отидем веднага на избори, ако не ни дадете достатъчно много".

„Част от пазарлъците са били на тема подкрепа на президентските избори. Това прилича на рибата в морето, те стегнали тигана, запалили печката. Изчакайте до президентските избори.“, каза Дончева.

По отношение на лидерската среща, дончева заяви, че „не е възможно толкова дълго време да гледаш едно и също представление и да не вярваш на очите си и на ушите си, а да вярваш на желанието си нещо да бъде различно. Беше повече от ясно, че ГЕРБ не разполага с кадрови потенциал, различен от този, който е имал“.

„Поведението на ГЕРБ и като опозиция беше безкрайно деструктивно, никога това не е било харесвано“, коментира лидерът на "Движение 21".

#Татяна Дончева #Бойко Борисов #ГЕРБ #избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници