Окончателно: Робин Уилямс не е взимал медикаменти за смъртта си

Окончателно: Робин Уилямс не е взимал медикаменти за смъртта си
Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Следствието по делото за смъртта на известния американски актьор Робин Уилямс официално установи, че става дума за самоубийство чрез задушаване. Следователите от окръг Мартин, щата Калифорния, постановиха, че причината за кончината е асфиксия. Аутопсията е показала още, че в организма на актьора не е имало наркотици или алкохол извън допустимите норми.

Също е установено, че Уилямс е употребявал медикаменти, продавани само с рецепта, но в момента на смъртта в организма му те са били в "терапевтични концентрации".

63-годишният американски актьор Робин Уилямс беше открит мъртъв в дома си в окръг Марин каунти, Северна Калифорния преди два месеца.

В последните си дни Робин Уилямс се лекуваше от депресия и тревожно разстройство. Съпругата му Сюзан Шнайдер разкри малко по-късно, че актьорът е страдал и от болестта на Паркинсон, но все още не е бил готов да обяви състоянието си пред публиката. Диагнозата му е била установена в ранната фаза на заболяването.

Шнайдер твърдеше категорично, че причината за смъртта му не е бил проблемът му с алкохола, като той е пазил трезвеността си до последния момент.

#робин уилямс

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници