Нова версия: Робин Уилямс се самоубил заради деменция

Нова версия: Робин Уилямс се самоубил заради деменция
Снимки: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Обичаният актьор Робин Уилямс може и да се е самоубил заради често срещана, но опустошителна форма на деменция. Тя може да е нарушила нормалното функциониране на мозъка му, съобщава в. "Дейли мейл".

Съдебни документи, получени от сайта TMZ, разкриват, че Уилямс, който беше открит обесен в дома му в Калифорния през август, страдал от деменцията при болест с телца на Леви. Близки източници до семейството на Уилямс разкрили пред сайта, че дегенеративното заболяване било "ключовият фактор", който според тях го накарал да сложи край на живота си.

Халюцинациите са често срещано явление при хората, страдащи от този тип деменция и те често не могат да разпознаят близки и приятели. Заболяването често създава проблеми с вниманието и бдителността.

Припомняме, че в петък властите официално постановиха, че смъртта на звездата е самоубийство, след като беше разкрито, че той се бори с болестта на Паркинсон, както и с безпокойство, депресия и параноя.

Легендарният комик страдал от Паркинсон, а движението на лявата му ръка било забавено. Малко преди смъртта си той започнал лечение на симптомите. Дълго време Уилямс се бореше с алкохолни и наркотични зависимости, но през юли тази година влезе в клиника за 12-стъпкова програма.

Преди смъртта си актьорът е имал финансови проблеми. Той се съгласил да се върне на малкия екран след почти три десетилетия, заради финансови затруднения след двата развода, като твърдял, че се нуждаел от "постоянна работа".

#робин уилямс #деменция #болест #самоубийство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници