80-годишен убиец с доживотна присъда вдига сватба зад решетките

80-годишен убиец с доживотна присъда вдига сватба зад решетките
Бъдещите младоженци
A A+ A++ A

80-годишният Чарлс Менсън, който излежава доживотна присъда за престъпленията си, сред което и убийството на бременната съпруга на Роман Полански - Шарън Тейт, ще се жени в затвора.

Той е получил разрешение за сватба, но датата не е уточнена, каза говорител на администрацията на местата за лишаване от свобода в Калифорния. 

Бъдещата съпруга на Менсън се нарича Афтън Илейн Бъртън. Според американската преса

става дума за млада миловидна 26-годишна жена

привлечена от "философията" на Менсън като съвсем младо момиче. Тя се мести в градчето Коркоран, за да е близо до своя гуру и да може да го посещава редовно. Тя вече се нарича звезда и заяви пред Си Ен Ен още в края на август, че вече се чувства негова жена.

"Аз съм изцяло с него и той е изцяло с мен. Аз съм родена за това", каза тя. Бъдещия й съпруг психопат е бил женен два пъти. Той поръчва убийството на бременната в осмия месец Шарън Тейт, нейните богати приятели, които били на гости в дома й, и заможното семейство Лабианка, живеещо наблизо.

Подава за пореден път молба за предсрочно освобождаване през 2012 г.

която е отхвърлена.

Убиецът с кръст, татуиран на челото, сега ще трябва да почака още 12 г. преди да може отново да пусне молба за освобождаване. Осъден е на смърт заедно с още четирима от своите последователи през август 1969 г. за смъртта на 7 човека. Присъдите им по-късно са заменени с доживотни.

В края на 60-те години създава в калифорнийската пустиня комуна "Семейство Менсън". Той се представя като превъплъщение на Исус и организира своите последователи да извършат серия от убийства, за да предизвикат расова война между бели и чернокожи.

#Чарлс Менсън #решетки #сватба #затвор #убиец

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници