Румънец изрови покойната си съпруга за вечеря на Св. Валентин

Румънец изрови покойната си съпруга за вечеря на Св. Валентин
A A+ A++ A

46-годишен румънец бил арестуван, след като изровил мъртвата си жена от гроба и се появил в местен ресторант с трупа й за "финална" вечеря по случай Деня на влюбените Св. Валентин.

Потънал в скръб и дълбока депресия от непрежалимата загуба, вдовецът намерил отдушник в идеята за романтична вечеря в луксозното заведение в центъра на румънската столица, пише "Букарест хералд". Според разказа му по-късно пред следователите, планът за партито бил направен от двамата приживе и дори имали резервация от два месеца.

Дорин прекарал цялата нощ срещу празника в изравяне на ковчега, откарване на трупа на любимата вкъщи, обличане, гримиране, украсяване с бижута.

При появата на двойката в шикозния ресторант „Камера Дин Фата“ първоначално ги взели просто за подпийнали. Но когато нежната половинка се свлякла на пода и от устата и носа й потекла слуз, посетителите в потрес осъзнали голата истина.

От персонала тутакси извикали полиция и покойната била прибрана в найлонов чувал, а полуразвеселеният й съпруг - в ареста.

"Никога не съм виждала по-откачено нещо в живота си", споделя пред изданието Амелия Йорбиш, която била по това време в заведението. "В началото изглеждаха просто като една влюбена двойка, целуваха се и флиртуваха. Тя изглеждаше доста пияна и движенията й бяха некоординирани. Чак когато се строполи на пода, разбрахме, че беше мъртва".

Две години затвор застрашават според юристи отчаяно влюбения Дорин.

 

#Св. Валентин #румънец #жена

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници