LG G4 на снимки с калъф на Verus

LG G4 на снимки с калъф на Verus
A A+ A++ A

Корейският производител Verus публикува снимки на калъфи, които показват очакващия премиерата си в края на този месец LG G4. Изображенията засега съвпадат с наскоро изтеклите снимки на ранен дизайн на телефона и на тях личи леко извитият дисплей, съчетан с разположение на бутоните за управление върху задния панел. С извито предпазно стъкло разполагат и представените наскоро бюджетни модели на LG, така че компанията явно ще акцентира върху тази особеност в тазгодишните си модели. За разлика от G Flex2 извито ще е само стъклото, но не и намиращият се под него панел.

Както вече ви съобщихме, наследникът на LG G3 ще бъде представен официално в края на този месец - на 28 април. Според слуховете до момента, спецификациите му включват чипсет Snapdragon 808 или Snapdragon 810, 3GB RAM, 32GB вградена памет и 5.5" дисплей с QHD резолюция. Очакваме задната камера да е с 16-мегапикселов сензор и оптична стабилизация, а предната да осигури 8MP за селфита. Калъфите на Verus за G4 се очаква да бъдат пуснати на пазара на 30 април - два дни след официалния анонс на устройството.

Що се отнася до интерфейса на телефона, според Business Korea той ще включва “два режима на потребителско преживяване”. Макар че не се уточнява в подробности какво означава това, счита се, че вероятно ще е налице "базов" и "експертен" режим, даващ на потребителите достъп до пълния набор от интерфейсни функции на LG - примерно камерата в този режим ще разполага с повече опции.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници