За отказ от ЕС и бариери пред емигрантите продължава да агитира Фарадж

За отказ от ЕС и бариери пред емигрантите продължава да агитира Фарадж
A A+ A++ A

Партията на независимостта на Великобритания (ЮКИП), водена от Найджъл Фарадж, залага основно на идеята за отказ от членство на страната в Европейския съюз, както и в предишните парламентарни избори.

Според манифеста на политическата група, представен във видео на сайта на партията, по този начин ще се спестят 10 млрд. паунда годишно. С идването си на власт политическата група обещава и премахването на някои от вече въведените регулации на ЕС.

По отношение на емигрантите в страната Фарадж и последователите му обещават да не допускат до държавни помощи новодошли, които не са плащали данъци и национални осигуровки в продължение на 5 години от пристигането си.

В същото време, ако вземат участие в парламента, депутатите на ЮКИП ще се борят и за намаляване на даваната от Великобритания чуждестранната помощ от досегашните 10 млрд. паунда на 2 млрд.

Във вътрешнополитически план партията на Найджъл Фарадж е готова да въведе 30% подоходен данък за тези граждани, които получават между 42 285 паунда и 55 000 паунда годишно.

Бъдещите депутати искат да се откажат и от данъците върху скъпи имоти, известни като "данък имение", както и от намаляването на помощите за домакинството за тези семейства, които живеят в държавно жилище, с една спалня повече от необходимите, или т. нар. "данък спалня". ЮКИП ще настоява и премахването на данъците върху минималната работна заплата и полученото наследство.

Партията предвижда и облекчения при заплащането на здравни услуги, в това число и премахване на таксите за болнични паркинги в цяла Англия.

ЮКИП обещава също да спести и близо 8 млрд. паунда на година като прекрати субсидиите на Шотландия, Уелс и Северна Ирландия.

ЮКИП смята също така да похарчи допълнителни 3 млрд. паунда за отбрана като също така създаде нов държавен департамент за ветераните, който ще има и свои собствен министър.

Обещания има и за гарантирана работа в полицията затворите или граничните служби за всички, които са служили във въоръжените сили на страната в продължение на 12 години.

#Великобритания #избори #Фарадж

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници