Huawei Honor 7 може да има изненадващо висока цена

Huawei Honor 7 може да има изненадващо висока цена
A A+ A++ A

Серията смартфони Honor на Huawei е известна с мощен хардуер, премиум дизайн и цена, попадаща в средния ценови клас. Миналогодишният Honor 6 Plus например използва произведен от Huawei осемядрен чипсет Kirin 925 и 3 GB RAM и разполага с 5.5-инчов дисплей с резолюция 1080p, 3600 mAh батерия и уникална двойна камера, но все пак цената му беше под 400 долара.

Honor 7 предстои да бъде анонсиран в края на този месец и съдейки по досегашните слухове, той също ще е с впечатляващи хардуерни спецификации: нов чипсет Kirin 935, 3 GB / 4 GB RAM и 16 GB / 64 GB вградена памет. Ще има обаче само една камера с резолюция 13MP и оптична стабилизация. Според слуховете, мощният смартфон ще се доставя с батерия с капацитет 3280 mAh. Също така се очаква Honor 7 да не се поддаде на Quad HD модата и да е с резолюция 1080 x 1920 пиксела на 5-инчовия си екран.

Като цяло такива спецификации звучат доста респектиращо – нещо, което сме свикнали да очакваме от серията Honor. Това, което изненадва, е евентуалната цена, огласена от MyDrivers.com, която запраща Honor 7 директно в ценовата категория на флагманите. Според източника на сайта, устройството ще струва цели 600 долара – увеличение с над 200 долара спрямо Honor 6 към момента на пазарния му дебют. Дали цената му наистина ще е такава и как тя би се отразила на нивата му на продажби, предстои тепърва да разберем.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници