Принцесата на Саксония отслабва с българска терапия

Принцесата на Саксония отслабва с българска терапия
Теофана фон Саксен
A A+ A++ A

Принцесата на Саксония Теофана фон Саксен идва в България, за да отслабва с наша терапия.

„Идвам в България специално за сверяването на часовника на моето здраве, да направя профилактика и да намаля теглото си. На възраст над 60 е нужно да се грижим особено добре за себе си“, признава пред медиите Теофана фон Саксен.

Принцесата на Саксония, която е дъщеря на финансиста Петър Аладжов, директор на Българската търговска банка и върховен комисар на стопанството по време на Втората световна война, вече седмица е в родината си и смъква всеки ден по 1 килограм.

„Този резултат не е изумителен, това е напълно нормално при методиката за здравословно отслабване без медикаменти и диети на Иван Гарабитов“, категорична е европейската аристократка.

Фон Саксен споделя, че начинът и на живот - честите покани за приеми и постоянното пътуване, неизменно водят до повишаване на килограмите. Затова тя веднъж годишно се грижи за себе си като прави програмата на българския гуру в здравословното отслабване - пие швейцарския натурален концентрат, повече известен като сиропа на Гарабитов, прави упражнения. Храната отпада – в сиропа се съдържа всичко, което е необходимо на тялото, той замества яденето и пречиства организма.

Коя е Теофана фон Саксен

Теофана фон Саксен не е Пепеляшка, която за една нощ става принцеса. Българката, в чиито вени тече руска и гръцка кръв, е родена сред аристократи, дъщеря е на финансиста Петър Аладжов, директор на Българската търговска банка и върховен комисар на стопанството по време на Втората световна война. Той е икономист, ползващ се с изключителен авторитет в Европа, единствения човек с ранг министър от царското правителство, който Народният съд не осъжда на смърт. След завземането на властта от комунистите семейството е изселено от дома си на пъпа на София в село Церово. Петър Аладжов успява да напусне България и благодарение на намесата на папата и бъдещият германски канцлер Лудвиг Ерхард българските власти пускат фамилията му да го последва. Аладжови се установяват в Германия, животът на Теофана Петрова се преобръща – от изгнание в България, тя стaва принцеса на Саксония след брака си с благородника Херман фон Саксен. След смъртта на принца тя запазва името си Фон Саксен и си остава майка на нацията, като в Саксония продължава да изпълнява обществените си задължения, патрон е на сърдечния център в Берлин и създава първата българска църква в Мюнхен. През 2002 г. тя сключва в България втория си брак с граф Ханс Херман фон Катте, потомствен аристократ от Германия. Заедно с втория си съпруг, който е строителен инженер, се занимават с управление на сгради. В България бизнесът на принцесата е в строителството, като гради на собствени терени, какъвто е случаят с кооперация в центъра на Велико Търново.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници