Неузнаваемата Алисия подюри звяр за близо 700 бона

Неузнаваемата Алисия подюри звяр за близо 700 бона

Стоп кадър

A A+ A++ A

Попфолк фурията Алисия подкара кола за над 660 000 лева - това е цената на червеното Ferrari, с което се придвижва звездата в Дубай.

С придобивката се похвали самата изпълнителка в социалните мрежи, като пусна видеоклип, в който го раздава паралийка и демонстрира висок стандарт на живот.

На кадрите, които можете да видите ТУК, непознат мъж я пита с какво се издържа, а тя отвръща иронично: "Карам си Ferrari, след което дава газ на скъпото возило, пише "Телеграф".

Освен нова кола, фолк дивата Алисия от година е и с нов дом и се шири в палат в столичния жк "София парк" на ул. "Рачо Петров Казанджията". Феновете на изпълнителката се питат откъде Ася, както е истинското й име, има пари за толкова скъп имот с басейн.

Бившата на Валери Божинов и Ники Михайлов е закупила къщата още преди рязкото поскъпване на имотите у нас. Тя е спестявала парите си от участия, които инвестирала в дома. На месец изпълнителката печели от хонорарите си по поне 60 000 лева чисто. Тя не харчи за дрехи, парцали, аксесоари и почивки, за тях разчита на подаръци от гаджетата си, които винаги са щедри към нея.

Междувременно красавицата смени и прическата си и отново влезе в отбора на блондинките.

Снимка: Инстаграм

#Алисия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници