В Япония отварят ресторант за голи клиенти

В Япония отварят ресторант за голи клиенти
под лиценза на creative commons
A A+ A++ A

„Амрита” – първият ресторант за голи посетители в Япония, ще отвори врати на 29 юли, но няма да допуска хора с наднормено тегло и картинки по тялото. Освен телесни ограничения, има изисквания и за възрастта на клиентите – те трябва да са между 18 и 60 години.

Всички посетители ще оставят дрехите, фотоапаратите и мобилните си телефони на гардероб, а заведението ще им предоставя хартиено бельо. Ако теглото ви е с над 15 килограма над нормата, по-добре не си правете резервация, гласи списък с правила на уебсайта на ресторанта. Предвижда се посетители с видимо свръхтегло да бъдат претегляни от персонала.

В лондонския ресторант за голи допускат дебели хора и други посетители се оплакват от гледката, казва говорителката на ресторанта. Тя изтъква, че не става дума за дискриминация.

Гостите се задължават да не притесняват околните, да не ги докосват или заговарят. Посетители с татуировки също не се допускат. Желаещите ще трябва да се бръкнат с по 750 долара за куверт, ако искат да гледат спектакъл с танци на мъже с изваяни тела. Иначе, в зависимост от избраното меню, цената е четири пъти по-ниска, а храната сервират мускулести келнери с прашки.

 

#ресторант #Япония #клиенти #меню #цена #храна #долара #тегло

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници