За пръв път на срещата на Г-20 Путин и Тръмп се ръкуваха (ВИДЕО)

За пръв път на срещата на Г-20 Путин и Тръмп се ръкуваха (ВИДЕО)
Източник:vibox7
A A+ A++ A

Руският президент Владимир Путин и американският му колега Доналд Тръмп се ръкуваха за пръв път при пристигането си на срещата на върха на Г-20 в Хамбург, съобщи Кремъл, цитиран от Франс прес. "Стиснаха си ръцете, казаха, че ще си направят отделна среща и ще се видят скоро", заяви пред журналисти говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, пише ДАРИК.

По-рано днес президентът на САЩ написа в Туитър, че с нетърпение очаква срещите си с лидери от целия свят, включително с руския му колега Владимир Путин, предаде ТАСС. "С нетърпение очаквам днешните срещи със световните лидери, в това число и моята среща с Владимир Путин. Имаме много неща за обсъждане", се казва в туита на Тръмп.

По повод срещата Тръмп-Путин агенция Асошиейтед прес припомня друг туит на американския президент от времето, когато Тръмп беше само бизнесмен, риалити звезда и създател на конкурсите за красота "Мис Вселена". На 18 юни 2013 г. Тръмп написал в Туитър: "Мислите ли, че Путин ще отиде на конкурса "Мис Вселена" в Москва през ноември? Ако това е така, дали той ще стане моят нов най-добър приятел?".

#Путин #Тръмп #ръкостискане

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници