НДК С АКЦИЯ „ЗАПАЗИ БИЛЕТ”

НДК С АКЦИЯ „ЗАПАЗИ БИЛЕТ”
A A+ A++ A

НДК ще зарадва верните почитатели на музикалното изкуство със специално великденско предложение. Акцията „Запази билет“ дава възможност на всеки зрител, закупил билет за продуцираните от НДК концерти – „Tango“ на Людмил Ангелов и Веско Ешкенази и „Това съм аз“ на Александрина Пендачанска да закупи билет за концерта на Ангел Заберски – „Symphony Jazz“ на стойност 15 лв. Единственото условие е да предоставите запазения билет на касите на Билетен център.

Концертът „Symphony Jazz“ е продължение на линията, която Национален дворец на културата следва, а именно да продуцира нова музика от български композитори, както и да подпомага създаването на нови аранжименти на световни музикални образци от различни жанрове.

Проектът включва симфоничен джаз и фолклорни пиеси от световната и родна сцена. На 24 април от 20:00 часа в зала 1 на НДК Заберски ще събере едни от най-популярните имена от българската джаз сцена: Михаил Йосифов, Велислав Стоянов, Мартин Ташев, Стоян Янкулов-Стунджи, SkilleR, Тодор Бакърджиев, Борис Таслев, Михаил Михайлов и Димитър Узунов, 38 членен щрайх оркестър с диригент Григор Паликаров, както и интересни гост-солисти.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници