Илон Мъск покори космоса, но Tesla-та му падна в плен на паяк в Пловдив (СНИМКИ)

Илон Мъск покори космоса, но Tesla-та му падна в плен на паяк в Пловдив (СНИМКИ)
A A+ A++ A

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Чевръст екип на ОП "Паркиране и репатриране" в Пловдив събра тази сутрин очите на десетки души, след като вдигна неправилно паркирана Tesla. Скъпарският автомобил (този модел струва поне 220 000 лева), който се задвижва с ток, е бил паркиран неправилно на бул. "Мария Луиза" на аварийки. До него са били неправилно гарирани и още поне 6-7 автомобила. Къде на случаен принцип, къде нарочно обаче, служителите на общината са се спрели именно на червената електрическа кола, разкриха пред Novinite.bg свидетели на случката, които изпратиха на редакционната поща и фотофакти.

За зла участ на екипа колата е била доста поочукана от оператора, който я е вдигнал с паяка, защото в близост е имало дърво. Иначе казано - за ОП "Паркиране и репатриране" вероятно следват тежки съдебни битки, защото собственикът на возилото със сигурност ще установи "следите" от левашкото вдигане.

Интересната ситуация бе коментирана от кибици-айляци: "Този левент Илон Мъск вдигна в космоса хора с ултра-модерни ракети и сложи в малкия си джоб НАСА (бел. ред - макар, че астронавтите са именно от НАСА), руснаците и китайците, но под тепетата неговата Tesla няма шанс. В Пловдив сме по-опасни от извънземните".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници