Как да отслабваш докато релаксираш? Има начин - с продуктите на S-Tea - Премиум чайове

Как да отслабваш докато релаксираш? Има начин - с продуктите на S-Tea - Премиум чайове
A A+ A++ A

В последната година, в която целия свят промени начина си на живот, насочихме своя поглед към малките неща, които ни носи истинско щастие. Едно от тях е чаят. Ако изключим водата, той е най-консумираната напитка в света. Но защо е така? Какво кара хората да го пият и дори в някои страни да го превърнат в традиция и част от тяхната култура?

Отговорът се крие в ефекта от чая. Но за да бъдем още по-конкретни, магията се дължи на съставките и полезните им свойства. Чаят е лекарство, създадено от природата. 

За да бъдем здрави, не винаги е нужно да правим огромни промени в начина си на живот. Понякога малките промени  имат най-голямо влияние върху живота ни. Пиенето на чай е една такава малка промяна, която наистина може да ни помогне да започнем пътуването си към здравословен начин на живот.

Сега оставяме избора на теб! Имаш възможността сам да решиш от какво имаш нужда. Голяма гордост е, че българска компания е топ производител на Премиум чайове, съчетаващи качество и вкус с различни полезни ефекти - вижте ТУК и ТУК.

Защо ни е нужен Detox чаят?

Мнозина не осъзнават с колко токсини влизаме в контакт всеки ден. Много от тези токсини могат да се натрупат в тялото ни и да ни разболеят. Те също могат да причинят умора, проблеми с кожата, с храносмилането и др.

Главната цел на детокса е пречистването на целия организъм, неговото цялостно възстановяване и подхранване на клетките му.

Чрез комбинацията на подходящи билки и съставки, сякаш парченцата от пъзела се нареждат, за да изградят желаната напитка, която ни носи здраве, спокойствие и дори чувство за стремеж, увереност и целенасоченост.

Защо чаят е добър източник на енергия?

Чаят съдържа умерено количество кофеин, който може да ви даде необходимата енергия, когато се чувствате уморени и мудни. Той е здравословната алтернатива на други кофеинови напитки като кафе и енергийни напитки. За разлика от тях обаче, хората често изпитват ефектите от кофеиновия чай по различен начин, отчитайки по-устойчив енергизиращ ефект.

Защо ни е нужен IMMUNO чаят?

Чаят с ехинацея отдавна се използва като основен продукт за подобряване на имунната система и отблъскване на инфекции. Ехинацеята има антибактериални свойства, които пречат на патогените да ни разболеят. Чаят от ехинацея може също така да успокои болката в гърлото и да сведе до минимум физическия дискомфорт, причинен от обикновена настинка и грип. Също така спомага и за елиминиране на свободните радикали, които причиняват оксидативен стрес и увреждане на клетките. Това помага за подобряване на цялостното здраве, като предотвратява ранното начало на стареенето и неврологичната дегенерация.

Как действа SLIM & FIT чаят?

Той помага да изгаряте калориите по-бързо, тъй като засилва освобождаването на мазнини от мастните клетки и увеличава способността на черния дроб да превръща мазнините в енергия – оттук и истинското изгаряне на мазнини и ускоряването на метаболизма.


Така че - не се колебайте - ето я най-добрата опция за постигане на по-добра фигура, здраве и енергия - S-Tea.eu.

#чай #отслабване

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Здраве
Последно от Здраве

Всички новини от Здраве »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници