Зеленски излезе на улицата и надъха с реч! Негов министър заплаши Русия с безчет убити

Зеленски излезе на улицата и надъха с реч! Негов министър заплаши Русия с безчет убити
A A+ A++ A

Президентът на Украйна Володимир Зеленски се показа като истински герой. Той и най-близките му излязоха от тайния бункер и заснеха видео от улицата. В него Зеленски обявява, че той и най-важните хора от властта са на линия и са готови да защитават Украйна докрай. Държавният глава на нападнатата страна пое риска да се покаже, макар да е ясно, че е цел №1 на руските окупатори.

Министърът на отбраната на страната - Олексий Резников, който също е на клипа, преди малко публикува текст, с който обяснява, че защитниците на нацията могат да се похвалят с добри резултати и най-безстрашната армия в Европа, а Русия я чакат хиляди и хиляди загубени животи на войници - толкова, колкото поне 2 войни в Чечня. Той призова обикновените руснаци да се вдигнат срещу режима на Путин и да излязат по улиците на антивоенни демонстрации.

По официални данни на Украйна малко под 3 хиляди руски войници вече са ликвидирани, много летателна и наземна тяхна военна техника е унищожена и военната им инвазия не се развива по плана на Русия.

#Володимир Зеленски #Украйна #Русия #война

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници